Filter

Alpaca sokken van UK Alpaca

AlpacaCOMFORT® heeft nu ook heerlijk comfortabele sokken van alpacawol in het assortiment opgenomen. Deze sokken zijn niet gemaakt van onze eigen wol, maar importeren we rechtstreeks uit Groot Brittannië van UK Alpaca. Zij maken de sokken van de wol van eigen alpaca’s, maar ook van andere wolleveranciers uit Groot Brittannië. De herkomst van de wol is traceerbaar; dat maakt UK Alpaca voor ons een aantrekkelijke en betrouwbare partner.

Waarom je alpaca sokken zou moeten kiezen

Sokken zijn bedoeld om de voeten warm te houden en te beschermen tegen wrijving in de schoenen. Daarbij is het wel prettig dat de sokken droog blijven. Met alpacawollen sokken heb je het beste van twee werelden: De sokken zijn vochtregulerend, waardoor de voeten fris en droog blijven en niet gaan stinken. Bovendien zijn de vezels van alpacawol antibacterieel, zodat de sokken geurtjes en zweet niet vasthouden.

Maar er zijn nog veel meer redenen waarom deze alpacasokken zo aantrekkelijk zijn. We zetten de belangrijkste even op een rijtje:

  • Vochtregulerend;
  • Ademend;
  • Hypoallergeen;
  • 100% biologisch afbreekbaar;
  • Zacht;
  • Comfortabel;
  • Warm.

Alpacasokken voor thuis of voor dagelijks gebruik

Bij AlpacaCOMFORT® kun je terecht voor twee verschillende soorten sokken in diverse kleuren: de Town & Countrysokken om dagelijks op te lopen, en de Lounge sokken om aan te trekken op een luie dag op de bank of voor warme voeten in bed.

De Town & Countrysokken gaan extra lang mee doordat ze voor 75% uit alpacawol bestaan, en voor 25% uit nylon. Dat maakt de sokken steviger waardoor je er gerust de hele dag op kunt lopen.

De Loungesokken zijn voor 100% gemaakt van alpacawol uit Groot-Brittannië, waardoor ze wel heel geschikt zijn om dag en nacht warme voeten te houden, maar minder geschikt om ook in schoenen te dragen.

Bestellen en contact

Klik op één van de keuzemogelijkheden en bestel jouw favoriete alpacasokken in de kleur en maat die je wenst. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust even contact met ons op, dan helpen wij je graag verder!