Krijg tot 20% KORTING op oude collectie AlpacaCOMFORT® dekbedden * Slechts beperkte voorraad.

Zorgt alpacawol voor een goede temperatuurregulatie tijdens de slaap?

Ja, alpacawol staat bekend om zijn uitstekende temperatuurregulatie tijdens de slaap. Daarom wordt alpacawollen beddengoed vaak geprezen om zijn comfort en geschiktheid voor verschillende seizoenen.

De holle structuur van de alpacawolvezels maakt het beddengoed zeer effectief in het vasthouden van warmte wanneer het koud is. De luchtruimtes in de vezels fungeren als isolerende kamers die warmte vasthouden en isoleren tegen koude omstandigheden.

Daarnaast heeft alpacawol ook vochtregulerende eigenschappen. Het kan vocht, zoals transpiratie, effectief opnemen en afvoeren van het lichaam. Daardoor wordt het klamme gevoel tijdens het slapen voorkomen. Het vocht wordt geabsorbeerd en verdampt geleidelijk, waardoor de huid droog en comfortabel blijft.

Het meest unieke aan beddengoed van alpacawol is het vermogen om de temperatuur aan te passen aan de veranderende omstandigheden. In de zomer, wanneer het warmer is, blijf je koel doordat overtollige warmte wordt afgevoerd via het ademend vermogen end de uitstekende ventilatie. En in de winter blijf je juist heerlijk warm door de warmte-isolatie.

Wij staan altijd voor u klaar!

Heeft u hulp nodig om een bestelling te plaatsen? Of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact op met onze slaapexperts.