Krijg tot 20% KORTING op oude collectie AlpacaCOMFORT® dekbedden * Slechts beperkte voorraad.

Is jullie alpacawol duurzaam?

Ja, onze producten van alpacawol zijn niet alleen zo duurzaam mogelijk geproduceerd; ze gaan ook heel lang mee. Alpacawol staat namelijk bekend om zijn duurzaamheid en veerkracht. De vorm en kwaliteit blijven voor zeer lange tijd behouden, zeker wanneer de wasvoorschriften goed worden opgevolgd.

De wol voor onze alpacaproducten is voor 100% afkomstig van onze eigen alpaca’s en van alpacahouders uit Nederland en België. Geen transporten van overzee dus; alles wordt dichtbij huis geproduceerd. Op onze eigen alpacafarm (Alpaca’s of the Lowlands) hebben we zo’n 90 dieren die jaarlijks geschoren worden. De wol met de beste kwaliteit wordt verwerkt in kleding, maar de wat lagere kwaliteit gebruiken we voor de dekbedden, matrassen en toppers die wij verkopen. Als u wilt, kunnen wij het ecokeurmerk op aanvraag naar u toesturen. Kijk voor meer informatie op de Over Ons pagina!

Wij staan altijd voor u klaar!

Heeft u hulp nodig om een bestelling te plaatsen? Of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact op met onze slaapexperts.