Krijg tot 20% KORTING op oude collectie AlpacaCOMFORT® dekbedden * Slechts beperkte voorraad.

Reumaklachten

Alpacadekbed bij reumaklachten

Reumaklachten, en dan met name de pijn die ermee gepaard gaat, kunnen effectief bestreden worden door middel van goed slapen. Het is vrij algemeen bekend dat warmte goed is voor botten en spieren, maar de kwaliteit van die warmte is ook erg belangrijk. De comfortabele warmte van de wol in een alpacadekbed kan de pijn bij uw reumaklachten drastisch verminderen.

Pijnklachten bij reuma

Reuma is een ziekte die onder andere problemen geeft bij één of meerdere gewrichten en de omliggende spieren, wat gepaard kan gaan met veel pijn. De meeste klachten, pijn en stijfheid, ontstaan na rust. Zeker ook na nachtrust, omdat men dan vaak langdurig dezelfde houding aanneemt. Zolang er geen passende behandeling is, blijft effectieve pijnbestrijding het meest belangrijk voor mensen die last hebben van reuma.

De warmte van alpacawol

Warmte zorgt voor een betere doorbloeding van spieren en gewrichten, waardoor bewegen tijdelijk minder pijn doet. Bovendien vermindert warmte stijfheid. AlpacaCOMFORT® dekbedden zijn gevuld met alpaca fleece, waardoor ze pijnklachten bij reuma aanzienlijk kunnen verminderen. Alpacawol heeft namelijk een aantal zeer unieke eigenschappen: Het is zeer thermoregulerend én hypoallergeen.

Thermoregulerend alpacadekbed bij reumaklachten

Omdat de vezels van alpacawol hol zijn, houden ze de warmte goed vast, terwijl ze wel uitstekend blijven ademen. Daardoor is een AlpacaCOMFORT® dekbed zeer thermoregulerend ten opzichte van andere wol- en donssoorten en synthetische vullingen. Door middel van het ecologische proces waarbij de wol wordt gewassen, gesneden, en behandeld, hebben we de thermo regulerende werking nog verder verbeterd. De aangename, goed geventileerde en constante warmte onder het het alpaca dekbed zorgt voor een verbeterde doorbloeding. Daardoor ontspannen de spieren en de structuren rond de gewrichten, wat leidt tot pijnvermindering. En dat leidt in de ochtend bij het opstaan weer tot minder stijfheid en pijn.

Hypoallergeen

De vezels van alpacawol bevatten geen lanoline, wat in schapenwol wel aanwezig is. Bovendien verblijft de huisstofmijt niet graag in deze natuurlijke vezels. Mensen met een allergie voor schapenwol of dons, kunnen vaak wel zonder problemen onder een alpaca dekbed slapen.

Contact

Wij raden het extra warme 4-seizoenen alpaca dekbed aan voor mensen die last hebben van reumaklachten. Wilt u meer weten over de heilzame eigenschappen van alpacawol? Neem dan gerust contact met ons op.

alpacadekbed reuma voordelen alpacawol

Wij staan altijd voor u klaar!

Heeft u hulp nodig om een bestelling te plaatsen? Of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact op met onze slaapexperts.