Krijg tot 20% KORTING op oude collectie AlpacaCOMFORT® dekbedden * Slechts beperkte voorraad.

Aankoopadvies

Dekbedden

De dekbedden van AlpacaCOMFORT® geven u gegarandeerd een gezonde nachtrust. Ze zijn gevuld met hoge kwaliteit alpacawol, een prachtig natuurproduct. Wie eenmaal onder een alpacadekbed slaapt, wil nooit meer anders. AlpacaCOMFORT® producten hebben zeer unieke eigenschappen. Zo zijn de dekbedden hypoallergeen, zacht, warm in de winter, lekker koel in de zomer en vochtregulerend. Ze zijn ook ideaal voor mensen die last hebben van reuma- of artrose klachten. Alpacawol in een dekbed is al jarenlang een gouden formule van AlpacaCOMFORT®.

De tijk van het dekbed is van 100% katoen gemaakt en in satijn geweven. Daardoor voelt deze lekker zacht en soepel aan. Dit zorgt voor optimale isolatie en warmtespreiding. Het dekbed is daarom perfect voor zowel mensen die het altijd koud hebben. als voor mensen die het al snel warm hebben.

Type dekbed

Een van de belangrijkste overwegingen bij de aankoop van uw alpaca dekbed is het type. Wij hebben namelijk drie verschillende soorten: een zomer-, een najaars-, en 4-seizoenendekbed.

Heeft u het snel warm tijdens het slapen op warme dagen? Dan is het biedt het alpaca zomerdekbed uitkomst. Dit dekbed is dunner dan het najaar dekbed waardoor het minder warmte vasthoudt tijdens het slapen. Het zomerdekbed voorkomt dat u klam en onrustig slaapt. Het alpaca zomerdekbed is speciaal ontwikkeld voor een goede temperatuurregulatie in de warme zomerdagen, zodat u kan genieten van uw nachtrust.

Als u het ‘s nachts sneller koud heeft is het najaarsdekbed wellicht een betere keuze. Dit dekbed is dikker dan het zomer dekbed en houdt dus meer warmte vast. Wilt u een combinatie? Voor de warmste nachtrust kiest u voor het 4-seizoenen dekbed. Dit dekbed combineert het zomer en najaar dekbed. Vooral in de winter is het belangrijk dat uw lichaam lekker warm blijft tijdens koudere dagen. Bovendien geeft het 4-seizoenen dekbed u de meeste opties doordat het bestaat uit 2 delen. Zo kunt u er op warme dagen voor kiezen alleen onder het zomer deel te slapen, terwijl u op de koudste dagen beide delen combineert voor de warmste nachtrust.

Heeft u last van reuma of artrose klachten? Dan is het verstandig om voor het 4-seizoenen dekbed te kiezen. Een warme nachtrust kan deze klachten namelijk een stuk verminderen.

Formaat

Het is ook belangrijk dat u het juiste formaat dekbed kiest, want niets is zo vervelend als een dekbed dat te kort is. Het kiezen van de juiste maat kan best nog wel eens lastig zijn. Houd er in elk geval rekening mee dat het dekbed gemiddeld 50 tot 60 cm breder moet zijn dan het matras.

Vragen?

Heeft u vragen over één van onze AlpacaCOMFORT® producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!>

alpacadekbed reuma voordelen alpacawol

Wij staan altijd voor u klaar!

Heeft u hulp nodig om een bestelling te plaatsen? Of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact op met onze slaapexperts.
Je hebt zojuist dit product aan de winkelwagen toegevoegd :