Krijg tot 20% KORTING op oude collectie AlpacaCOMFORT® dekbedden * Slechts beperkte voorraad.

Aankoopadvies

Bekijk hier ons aankoopadvies voor onze alpaca wollen producten. Door onze ervaring kunnen wij een passend aankoopadvies geven voor onze producten.

De dekbedden van AlpacaCOMFORT® geven u garandeert een gezonde nachtrust. Ze zijn gevuld met hoge kwaliteit alpaca wol, een prachtig natuurproduct. Wie eenmaal onder een alpaca dekbed slaapt, wil nooit meer anders. AlpacaCOMFORT® heeft zeer unieke eigenschappen. We noemen hypoallergeen, zacht, warm in de winter, lekker koel in de zomer en vochtregulerend. Ideaal voor mensenen die last hebben van reuma- of artrose klachten.

Alpaca wol als dekbed is al jarenlang een gouden combinatie van AlpacaCOMFORT®.

De kwaliteit van de tijk van het dekbed

De tijk/omhulsel van het dekbed is van 100% katoen gemaakt en in satijn geweven, daardoor voelt deze lekker zacht en soepel aan. Dit zorgt voor optimale isolatie en warmtespreiding. Door deze combinatie is het dekbed geschikt voor mensen die het altijd koud hebben maar ook voor mensen die het snel warm hebben.

Vragen?

Heeft u vragen over een product van ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

alpacadekbed reuma

Wij staan altijd voor je klaar!

Heb je hulp nodig om een bestelling te plaatsen? Of wil je meer over onze producten weten? Neem dan contact met de slaapexperts op.
Je hebt zojuist dit product aan de winkelwagen toegevoegd :