Krijg tot 20% KORTING op oude collectie AlpacaCOMFORT® dekbedden * Slechts beperkte voorraad.

Dekbed keuzewijzer

Zorg dat uw dekbed het juiste formaat heeft

Een van de belangrijkste punten bij het kiezen van een alpaca dekbed is het formaat. Want niets is zo vervelend als uw dekbed te kort is Het kiezen van de juiste maat kan best nog wel eens lastig zijn. Want hoe weet u nu hoe breed uw dekbed moet zijn? Is dat niet dezelfde breedtemaat als het matras dan? Nee dus! Houd er rekening mee dat het dekbed gemiddeld 50 tot 60 cm breder moet zijn dan uw matras. Heeft u een vraag? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

In de zomer slaapt u onder een dun alpaca dekbed. Maar in de winter wilt u eigenlijk een lekker dik dekbed. welke wordt het!

Heeft u het snel warm tijdens het slapen op warme dagen, dan is het misschien verstandig om te kiezen voor het alpaca zomerdekbed. Dit dekbed is een stuk dunner als het 4-seizoenen dekbed, wat ervoor zorgt dat u minder warmte vasthoudt tijdens het slapen. Het zomerdekbed voorkomt dat uw klam en onrustig slaapt. Het alpaca zomerdekbed is speciaal ontwikkeld voor een goede temperatuurregulatie in de de wamre zomerdagen, zodat u kan genieten van uw nachtrust.

Heeft u last van reuma of artrose klachten? Dan is het verstandig om toch voor het 4-seizoenen dekbed te kiezen. Een warme nachtrust kan deze klachten namelijk een stuk verminderen.

Het 4-seizoenen dekbed houdt meer warmte vast, wat misschien minder fijn is in de zomer, maar in de winter goed van pas komt. In de winter is het belangrijk dat u lichaam lekker warm blijft voor de beste nachtrust. Met het 4-seizoenen blijft u heerlijk warm tijdens koudere dagen. Bekijk hieronder nog eens de verschillende soorten alpaca dekbedden.

alpacadekbed reuma

Wij staan altijd voor je klaar!

Heb je hulp nodig om een bestelling te plaatsen? Of wil je meer over onze producten weten? Neem dan contact met de slaapexperts op.